Visning

I våra lokaler på Skjulstagatan 17 i Eskilstuna, fredagar kl 08.00 - 13.00 och lördagar 09.00 - 12.00, det går även bra att hämta ut vunnet gods dessa dagar med

Objekten publiceras på vår hemsida www.eskilstunaauktionsverk.se, tisdag kväll samma vecka som auktionen, med reservation för eventuella felskrivningar och ändringar.

Allt säljes i befintligt skick, dvs i det skick varan befinner sig vid försäljningstillfället. Det åligger alltid köparen att själv kontrollera skick och funktion. Vi försöker dock att alltid beskriva varan så noga vi kan. Skador och fel som upptäcks av oss skrivs alltid ut. Står saker däremot på en bricka eller ligger i en så kallad diverselåda kan detta dock inte alltid garanteras.

Vi säljer också en hel del elektronik, såsom tv apparater, lampor och stereoapparater, dessa har vi tyvärr ingen möjlighet att funktionstesta. 

Tavlor mäts alltid inklusive ramen.

Har du inte möjlighet att närvara på vår visning kan du allltid ringa eller maila oss om det är något speciellt objekt du vill veta mer om. 

Tänk på att vi har begränsad eller ingen möjlighet att efter klockan 13.00 på fredagar, svara på frågor angående objekt på söndagens auktion.